ua en ru

У Києві через забруднення повітря обмежать рух автотранспорту

У Києві через забруднення повітря обмежать рух автотранспорту Фото: в столиці обмежують рух транспорту через забруднення повітря

Згідно з прогнозами, такі погодні умови триватимуть в Києві до 31 липня

В зв’язку з накопиченням та утворенням шкідливих домішок у приземному шарі повітря через спеку, які спостерігаються в Києві, влада міста прийняла рішення обмежити рух автотранспорту на центральних вулицях. Про цей йдеться в повідомленні на сайті КМДА.

"Для зменшення накопичення шкідливих речовин в повітрі в столиці буде обмежено рух автотранспорту на центральних вулицях, а також обмежено в’їзд вантажного транспорту на територію міста", - зазначили в КМДА.


Так, станом на 27 липня рівень забруднення атмосферного повітря перевищив гранично допустимий, зокрема, на вул. Щербакова, проспекті Оболонському, вул. Межигірській і вул. Краківській.

Високий рівень забруднення також спостерігається в районі площ Бессарабської, Перемоги і Московської, вулиць Довженка, Попудренка, Каунаської, проспектів Перемоги та Оболонського, бульварах Л. Українки та Науки, додали в Центральній геофізичній обсерваторії.

Згідно з прогнозом Українського гідрометцентру, такі погодні умови триватимуть в Києві до 31 липня.

Нагадаємо, у Києві обмежать рух для великовагового транспорту.