ua en ru

У Києві затримали винуватця аварії, в якій вчора загинули дві людини

У Києві затримали винуватця аварії, в якій вчора загинули дві людини Фото: місце події (facebook.com/UA.KyivPolice)

У Києві вчора зіткнулися два автомобілі, в результаті чого загинули 2 людини, ще 5 травмовано

Правоохоронці затримали винуватця аварії, яка сталася вчора в Києві на проспекті Ватутіна. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу поліції.

"Водія автомобіля Seat затримали в порядку ст. 208 КПК України. Він буде перебувати у відділенні закритого типу ЛШМД", - йдеться в повідомленні.

Зокрема, дві людини з автомобіля Seat від отриманих травм померли на місці події, а в лікарню з тілесними ушкодженнями доставили п'ятьох учасників аварії: жінку-водія Kia і чотири людини з Seat.

Правоохоронці встановили, що обидва автомобілі рухалися в попутному напрямку: водій Kia перебудовувався з другої смуги для повороту на АЗС, а Seat на швидкості близько 100 км / год рухався в смузі руху громадського транспорту. В результаті сталося зіткнення - і Seat протаранив електроопору.

Причини та обставини аварії встановлюються в рамках кримінального провадження, яке розпочато за ч. 3 ст. 286 (Порушення правил дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Винуватцеві ДТП загрожує до 12 років позбавлення волі.

Нагадаємо, вчора в Києві на проспекті Ватутіна у Дніпровському районі в результаті зіткнення двох автомобілів загинули дві людини, ще четверо - травмовані.