ua en ru

У Києві затримали росіянина, який виготовляв фальшиві посвідчення для проїзду через блок-пости

У Києві затримали росіянина, який виготовляв фальшиві посвідчення для проїзду через блок-пости У Києві чоловік виготовляв підроблені посвідчення (колаж РБК-Україна)

У Києві затримали громадянина Росії, який займався виготовленням посвідчень для безперешкодного проїзду через блок-пости.

Про це повідомляє РБК-Україна з посилання на Офіс Генерального прокурора.

Затримали 60-річного громадянина РФ, який збував підробленні посвідчення для безперешкодного проїзду через блок-пости.

Зокрема, за місцем проживання чоловіка проведено обшук та виявлено численну кількість посвідчень "Спеціалізованого державного антикорупційного комітету", а також спеціальних дозволів для проходження блок-постів без перевірки транспортних засобів.

Окрім того, використання таких посвідчень дозволяє заправляти транспортні засоби на пільгових умовах як представникам військових формувань України.

За виготовлення посвідчень чоловік брав 500 доларів США.

"Також вилучено підроблені сертифікати про участь в акції гуманітарної допомоги, як членів міжнародних організацій, в тому числі ОБСЄ, а також посвідчення для осіб призовного віку, що дозволяли останнім перетинати кордон за станом здоров’я", - йдеться у повідомленні.

У Києві затримали росіянина, який виготовляв фальшиві посвідчення для проїзду через блок-постиУ Києві затримали росіянина, який виготовляв фальшиві посвідчення для проїзду через блок-постиУ Києві затримали росіянина, який виготовляв фальшиві посвідчення для проїзду через блок-постиУ Києві затримали росіянина, який виготовляв фальшиві посвідчення для проїзду через блок-постиУ Києві викрили громадянина РФ, який виготовляв посвідчення для безперешкодного проїзду через блок-пости (facebook.com/pgo.gov.ua)