ua en ru

У Києві затримали поліцейського за крадіжку 17 тис. доларів при оформленні ДТП

У Києві затримали поліцейського за крадіжку 17 тис. доларів при оформленні ДТП Фото: поліцейський у Києві вкрав 17 тис. доларів з авто, яке потрапило в ДТП

Половину викрадених коштів поліцейський присвоїв, іншу - роздав підлеглим

У Києві затримали командира роти одного з батальйонів патрульної поліції, який в ніч на 13 березня 2016 року викрав 17 тис. доларів з автомобіля, який потрапив у ДТП. Про це йдеться в повідомленні прес-служби прокуратури Києва.

"В ніч на 13 березня під час оформлення ДТП командир роти одного з батальйонів Управління патрульної поліції в Києві проводив огляд автомобіля, який потрапив в аварію. Скориставшись безпорадним станом водія, правоохоронець викрав гроші, які знаходилися в салоні цієї машини. Надалі половину цих коштів поліцейський присвоїв, іншу - роздав своїм підлеглим, один з яких і повідомив про зазначених протиправних діях до правоохоронних органів", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що прокуратура розпочала кримінальне провадження за ст. 364 і 185 КК України. В ході досудового розслідування проведені обшуки за місцем проживання співробітників патрульної служби, під час яких вилучили велику частину викрадених коштів. Серед іншого, у одного з патрульних також вилучили близько 900 набоїв різного калібру та холодну зброю.

Нагадаємо, раніше під Києвом "на гарячому" спіймали поліцейського-хабарника.