ua en ru

У Києві затримали чоловіка, який прямував на акцію під Радою зі зброєю, - поліція

У Києві затримали чоловіка, який прямував на акцію під Радою зі зброєю, - поліція Фото: поліція під Верховною Радою (mvs.gov.ua)

У чоловіка вилучили, зокрема, гвинтівку із оптичним прицілом

У Києві затримали чоловіка, який прямував на акцію під Верховною Радою зі зброєю. Про це повідомила спікер поліції Києва Оксана Блищик у Facebook.

"У Києві затримали чоловіка, який прямував на акцію під Верховною Радою України зі зброєю. У зловмисника вилучили гвинтівку із оптичним прицілом, пістолет і ніж. Його доставлять до управління поліції для встановлення особи та проведення першочергових слідчих дій. Надати пояснення та назвати свої анкетні дані чоловік відмовляється", - зазначила Блищик.

У Києві затримали чоловіка, який прямував на акцію під Верховною Радою України зі зброєю У зловмисника вилучили гвинтівк...

Опубліковано Оксаною Блищик 21 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, з 17 жовтня під стінами Верховної Ради проходить акція протесту. Мітингувальники вимагають створення антикорупційного суду, скасування депутатської недоторканності та внесення змін до виборчого законодавства.

18 жовтня голова департаменту комунікації Міністерства внутрішніх справ України Артем Шевченко припустив, що в учасників протестних акцій може бути зброя.