ua en ru

У Києві затримали кур'єра на спробі доставити наркотики у СІЗО

У Києві затримали кур'єра на спробі доставити наркотики у СІЗО Фото: поліція (РБК-Україна)

У затриманого вилучили метадон, канабіс і таблетки

У Шевченківському районі Києва затримали наркокур'єра на спробі доставити психотропні речовини в Лук'янівське СІЗО. Про це йдеться в повідомленні поліції Києва.

Повідомляється, що інцидент стався на вулиці Довнар-Запольського. Поліція отримала інформацію про спробу доставити наркотики у СІЗО і неподалік від ізолятора помітили в автомобілі чоловіка і зупинили його, щоб перевірити документи та провести огляд.

"Під час огляду автомобіля "Опель" працівники поліції вилучили поліетиленовий пакет зі шприцами, а також 40 грамів метадону, понад 500 грамів канабісу, 500 таблеток невідомого походження і димедрол", - йдеться в повідомленні.

Затриманий зізнався, що планував передати наркотики у СІЗО, перекинувши пакет через ворота. Його раніше притягували до відповідальності за вчинення квартирної крадіжки і злочин, пов'язаний з обігом наркотиків. За даним фактом відкрито кримінальну справу.

altaltaltaltalt

Фото: вилучені наркотики

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Запорізькій області вилучили наркотики та обладнання на 5 млн гривень. За даними поліції, продаж наркотиків здійснювався методом "закладок".