ua en ru

У Києві на хабарі затримали патрульного поліцейського

У Києві на хабарі затримали патрульного поліцейського Ілюстративне фото (facebook.com nabu.gov.ua)

За хабар патрульний обіцяв повернути громадянину вилучене посвідчення водія

У Києві на хабарі затримали працівника патрульної поліції одного з відділів Головного управління Нацполіції у Києві, йому оголошено про підозру. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-служби Служби безпеки України у Facebook.

Як зазначається, старший лейтенант поліції вимагав у киянина 600 доларів, за які обіцяв повернути йому раніше вилучене за керування авто у стані алкогольного сп’яніння посвідчення водія.

Співробітники СБУ задокументували факт отримання поліцейським першої частини хабара у 400 доларів, а під час отримання другої частини, у 200 доларів, його затримали.

"Фігуранту справи оголошено про підозру в скоєнні злочину за ч. 3 ст. 369-2 Кримінального кодексу України та вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу", - йдеться у повідомленні.

У Києві на хабарі затримали патрульного поліцейського

Фото: затримання зловмисника (facebook.com/SecurSerUkraine)

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що у Києві за систематичне хабарництво судитимуть інспектора та поліцейського роти патрульної поліції Управління патрульної поліції у м. Києві.

Також повідомлялося, що співробітники Служби безпеки України викрили на хабарі у 10 тис. гривень посадовця Головного управління Державної міграційної служби у Києві.