ua en ru

У Києві під час обшуку в одному з приватних будинків знайшли "Маузер" Чечетова

У Києві під час обшуку в одному з приватних будинків знайшли "Маузер" Чечетова Фото: Михайло Чечетов

Було знайдено посвідчення на право зберігання та носіння "Маузера До-96" на ім'я Чечетова, сам пістолет та 10 набоїв до нього

У Києві вчора, 11 лютого, під час обшуку в приватному будинку на території Дарницького району знайшли нагородної "Маузер К-96" на ім'я Михайла Чечетова. Про це йдеться в повідомленні прес-служби прокуратури Києва.

Повідомляється, що обшук проходив за місцем проживання одного з фігурантів кримінального провадження, розпочатого за фактом незаконного виготовлення боєприпасів.

"Під час обшуку в приватному будинку на території Дарницького району виявлено та вилучено 2 автомата АКМС, 4 пістолети, гранату РГД-5 із запалом, верстат для виготовлення патронів, понад 200 різних боєприпасів, а також приладдя для виготовлення патронів із залишками речовини, схожої на порох. Крім того, у приміщенні будинку вилучено дозвіл, виданий на право зберігання і носіння нагородної пістолета "Маузер К-96" на ім'я Чечетова М. В., сам пістолет та 10 набоїв до нього", - йдеться в повідомленні.

розслідується Кримінальне провадження по ч. 1 ст. 263 і ч. 2 ст. 263-1 КК України.

Нагадаємо, колишній заступник голови фракції Партії регіонів у Верховній Раді Михайло Чечетов в ніч на 28 лютого 2015 року покінчив життя самогубством.