ua en ru

У Києві тимчасово відкрили для транспорту вулицю Трьохсвятительську

У Києві тимчасово відкрили для транспорту вулицю Трьохсвятительську Ілюстративне фото (maps.google.com)

Через перекриття Хрещатика в центрі столиці великі затори

Відкривається рух по вул. Трьохсвятительській до вулиці Великої Житомирської, Володимирського проїзду. Про це як повідомили в Департаменті транспортної інфраструктури КМДА.

Зокрема, згідно з повідомленням, з 16 травня і до 31 травня відкривається рух по вулиці Трьохсвятительській через Михайлівську площу до вулиці Великої Житомирської, Володимирського проїзду. Крім того, вводиться тимчасове обмеження паркування на вулиці Михайлівській (від Михайлівської площі до Майдану Незалежності) та Володимирської (від Софійської площі до вул. Б. Хмельницького).

На даний момент, через перекриття Хрещатика рух у центрі міста сильно ускладнене. У зв'язку з чим, ці тимчасові зміни вводяться, щоб зменшити скупчення транспорту і тим самим, полегшити рух транспорту.

Також департамент транспортної інфраструктури просить водіїв не порушувати правила дорожнього руху і поважати один одного.

Міська влада приймає всі заходи, щоб під час проведення матчів Ліги чемпіонів УЄФА в Києві було максимально комфортно і киянам, і гостям столиці.

Нагадаємо, як повідомлялося раніше, нацполиция вже перевірила акредитацію 9 тисяч осіб, залучених до проведення фіналу Ліги Чемпіонів УЄФА.