ua en ru

У Києві поблизу станції метро "Дорогожичі" до 30 квітня буде обмежено рух транспорту

У Києві поблизу станції метро "Дорогожичі" до 30 квітня буде обмежено рух транспорту Фото: ремонтні роботи (facebook.com/kievavtodor)

Обмеження вводяться у зв’язку з капітальним ремонтом вул. Олени Теліги

У Києві поблизу станції метро "Дорогожичі" до 30 квітня буде частково обмежено рух транспорту. Про це йдеться у повідомленні прес-служби "Київавтодору" у Facebook.

"Рух транспорту по вул. Олени Теліги поблизу станції метро "Дорогожичі" буде частково обмежено", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, рух транспорту на вказаній ділянці буде обмежено з 23 до 30 квітня поточного року у зв’язку з капітальним ремонтом вул. Олени Теліги - на ділянці від вул. Дорогожицької до вул. Ольжича.

До уваги учасників дорожнього руху! Рух транспорту по вул. Олени Теліги поблизу станції метро «Дорогожичі» буде...

Опубліковано Комунальна корпорація "Київавтодор" 23 квітня 2018 р.

Крім того, повідомляється, що завтра, 24 квітня, з 12:00 до 19:00, у разі сприятливих умов, виконуватимуться роботи з заливки тріщин у дорожньому покритті, через що у напрямку проспекта Космонавта Комарова буде обмежено рух транспорту по шляхопроводу через залізничні колії на примиканні просп. Космонавта Комарова з просп. Леся Курбаса.

До уваги учасників дорожнього руху! З 12.00 год. до 19.00 год. 24 квітня, за сприятливих погодних умов,...

Опубліковано Комунальна корпорація "Київавтодор" 23 квітня 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що через проведення ремонтних робіт на трасах Київ-Одеса та Київ-Харків 13 квітня 2018 року було частково обмежено рух.