ua en ru

У Києві злодій на мопеді врізалася у відбійник при спробі втікти від поліції

У Києві злодій на мопеді врізалася у відбійник при спробі втікти від поліції Фото: поліція відкрила справу за статтею "грабіж"

Зловмисник перебуває в лікарні

У Печерському районі Києва злодій на мопеді врізалася в бетонний відбійник при спробі втікти від патрульних поліцейських. Про це йдеться в повідомленні прес-служби поліції Києва.

Повідомляється, що в поліцію звернувся чоловік, який заявив, що невідомий на мопеді викрав з його автомобіля сумку, і представив опис зловмисника.

"Патрулюючи центральну частину міста, правоохоронці побачили схожий за прикметами мототранспорт і почали його переслідування. Водій проігнорував вимогу поліцейських зупинитися, замість цього прискорився. В результаті він не впорався з керуванням і зіткнувся з бетонним відбійником", - йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що в даний момент зловмисник, який раніше притягувався за аналогічні злочини, перебуває в лікарні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що прокуратура завершила розслідування проти поліцейського, підозрюваного у вбивстві пасажира BMW.