ua en ru

У Києві на Хрещатику буде заборонено рух транспорту 21-24 квітня

У Києві на Хрещатику буде заборонено рух транспорту 21-24 квітня Фото: КМДА

Рух буде обмежено у зв’язку з проведенням спортивних змагань "Ігри нескорених"

У Києві 21-24 квітня рух усіх видів транспорту на вул. Труханівській і частині вул. Хрещатик буде заборонено. Про це повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації.

"У зв’язку з проведенням у Києві Національних спортивних змагань "Ігри нескорених" буде заборонено рух усіх видів транспорту в місцях проведення заходів на вул. Труханівській із 00:00 до 17:00 22 квітня та на вул. Хрещатик (від вул. Б. Хмельницького до Майдану Незалежності) з 12:00 21 квітня до 06:00 24 квітня. Відповідне розпорядження КМДА № 466 підписав Київський міський голова Віталій Кличко", - сказано в повідомленні.

Так, департаменту транспортної інфраструктури доручено в установленому порядку розробити тимчасову схему організації дорожнього руху на період проведення заходів, а також внести зміни у роботу наземного пасажирського транспорту, про що буде повідомлено додатково.

Окрім того, комунальному підприємству "Київтранспарксервіс" доручено в разі необхідності призупинити паркування та стоянку на зазначених вулицях на час проведення заходів.

Спортивну частину заходу заплановано провести з 00:00 до 17:00 22 квітня на вул. Труханівській, урочиста частина заходу – концерт Національних змагань "Ігри нескорених" відбудеться з 00:00 до 22:00 23 квітня на вул. Хрещатик.

Зазначимо, що "Ігри Нескорених" ("Invictus Games") – це міжнародні спортивні змагання для військовослужбовців і ветеранів із обмеженими фізичними можливостями, отриманими під час виконання службових обов’язків. Участь у змаганнях беруть команди від країн-членів НАТО, а також стратегічних партнерів альянсу. Вперше зазначені змагання відбулися в 2014 році в Лондоні (Велика Британія).

Нагадаємо, у Дніпропетровській області частково зняла заборону на рух транспорту по дорогах державного значення, введений в результаті негоди в Україні.