ua en ru

У Києві на Троєщині стався вибух газового балону, постраждав чоловік

У Києві на Троєщині стався вибух газового балону, постраждав чоловік Фото: вибух на Троєщині

Вибух стався на території гаражного кооперативу

У Києві на Троєщині сьогодні, 31 березня 2017 року, стався вибух газового балону, внаслідок чого постраждав чоловік. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Києві.

"31 березня о 5:20 до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у м. Києві надійшло повідомлення про те, що на території гаражного кооперативу по вул. Закревського, 61, в гаражі стався вибух", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, на місці події рятувальники встановили, що внаслідок вибуху газового балону сталося часткове руйнування перегородок та перекриття 2-х гаражних боксів з послідуючим горінням автомобіля.

"Під час гасіння пожежі рятувальники врятували чоловіка 1974 року, який знаходився під завалами. О 7:14 вогнеборці ліквідували пожежу. Зі слів чоловіка з сусіднього гаража, потерпілий міг проводити в гаражі ремонті роботи", - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що наразі рятувальники проводять роботи по розбиранню конструкцій гаражу, під завалами знаходяться ще газові балони. Рятувальники залишилися на місці події аби попередити можливе займання газових балонів.

altaltaltalt

Фото: вибух на Троєщині

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у центрі Маріуполя вибухнув автомобіль, водій загинув.