ua en ru

У Києві за добу від удару струмом на залізниці загинули двоє хлопців, - МВС

У Києві за добу від удару струмом на залізниці загинули двоє хлопців, - МВС Фото: залізниця

Бажання зробити екстремальне cелфі обернулося трагедією

У Києві протягом доби від ураження електрострумом на залізниці загинули двоє молодих людей. Про це повідомили у ВЗГ ГУМВС України в м. Києві.

Так, у суботу, 19 вересня, о 4:37 24-річний житель Києва поліз на дах електропоїзда на станції залізничного вокзалу "Київ-Московський". "Але сфотографуватися не встиг: доторкнувшись до проводів електронапруги, отримав потужний розряд", - йдеться в повідомленні.

Того ж дня близько 22:00 18-річний киянин піднявся на цистерну поїзда, який знаходився на залізничній станції "Київ-Петрівка". "Бажання зробити селфі закінчилося трагічно: хлопець загинув на місці від ураження електрострумом", - зазначили у столичному главку МВС.

Медики, які прибули за вказаними адресами, констатували смерть обох юнаків. У Голосіївському та Оболонському районних управліннях міліції столиці події внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України з додатковою кваліфікацією - нещасний випадок. Проводиться досудове розслідування.

Нагадаємо, в березні ц.р. на залізничній станції "Київ-Дніпровський" загинув дев'ятикласник.