ua en ru

У Києві суд обрав запобіжний захід водієві, який збив двох дітей на Осокорках

У Києві суд обрав запобіжний захід водієві, який збив двох дітей на Осокорках Фото: ДТП (РБК-Україна)

Суд заарештував водія на два місяці з альтернативою застави

У Києві винуватцю дорожньо-транспортної пригоди, який збив двох дітей на Осокарках, суд обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою терміном на 60 діб з альтернативою внесення 504 тис. гривень застави. Про це повідомляє прес-служба прокуратури міста Києва в Facebook.

Повідомляється, що за клопотанням прокуратури міста Києва у вівторок, 8 серпня, 32-річному водієві, який збив двох дітей на Осокорках, Шевченківський райсуд столиці обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою терміном на 60 діб з альтернативою внесення 504 тис. гривень застави.

"Рішення про можливе оскарження в апеляційному порядку постанови суду в частині визначення застави буде вирішено після вивчення тексту постанови з мотивів його прийняття", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 6 серпня в Києві п'яний водій Chevrolet Lacetti не впорався з керуванням, виїхав на узбіччя, де збив двох дітей. Від наїзду одна дівчинка (9 років) з велосипедом відлетіла на десяток метрів - на неї припав основний удар. Вона ще була жива до приїзду медиків, проте реанімаційні заходи лікарів не дали результату і дитина померла у "швидкій".

Після зіткнення чоловік намагався втекти з місця скоєння злочину, проте був затриманий свідками аварії, а згодом і правоохоронцями.

Прокуратурою міста Києва 7 серпня повідомлено про підозру 32-річному чоловікові.