ua en ru

У Києві через стрілянину з потерпілим співробітником СБУ затримали трьох осіб

У Києві через стрілянину з потерпілим співробітником СБУ затримали трьох осіб Фото: місце інциденту в Києві (facebook.com-UA.KyivPolice)

Затриманим готують повідомлення про підозру у хуліганстві

У Києві затримали трьох чоловіків, які напередодні влаштували стрілянину в конфлікті з чиновниками, в результаті чого постраждав працівник Служби безпеки України. Про це йдеться в повідомленні прес-служби прокуратури Києва в Facebook.

Повідомляється, що трьох учасників конфлікту затримали на місці, всі вони громадяни України і жителі Києва. Пораненого співробітника СБУ госпіталізували.

"В даний час нападники затримані в порядку ст. 208 КПК України. Київською місцевою прокуратурою готується повідомлення про підозру за ч. 4 ст. 296 КК України (хуліганство, - ред.) ", - йдеться в повідомленні.

ЗА СУТИЧКУ ЗІ СТРІЛЯНИНОЮ, ПІД ЧАС ЯКОЇ ПОРАНИЛИ ПРАЦІВНИКА СБУ, ЗАТРИМАЛИ ТРЬОХ ОСІБ У Києві правоохоронці затримали...

Опубліковано Прокуратура міста Києва 3 травня 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві на автостоянці сталася стрілянина з участю співробітника СБУ. Інцидент стався на вулиці Вишняківській у Дарницькому районі.

Представники комісії, до складу якої входили працівник Держаудиторської служби, КП "Київпарктранссервіс", а також співробітник СБУ, прибули на автостоянку для контрольного заміру відведеної під паркомісця ділянки. Дані дії проводилися в рамках кримінального провадження і були санкціоновані судом. Під час перевірки між групою чоловіків, які представляли інтереси власника, і членами комісії виник конфлікт, в ході якого вони здійснили напад на співробітника СБУ, а один з них дістав пістолет і вистрілив у правоохоронця.