ua en ru

У Києві на Столичному шосе автомобіль збив двох пішоходів

У Києві на Столичному шосе автомобіль збив двох пішоходів Фото: ДТП

У Києві Mercedes збив 2 пішоходів

У Києві на Столичному шосе автомобіль Mercedes збив двох пішоходів. Про це повідомляють "Вартові.Еспресо".

"За словами свідків, пішоходи - чоловік (1987 р. н.) і жінка (1971 р.) переходили дорогу зліва - направо по руху автомобіля і з невідомих причин потрапили під колеса авто", - йдеться в повідомленні.

Водій розповів, що перед ним їхала машина, і пішоходи раптово вискочили під колеса його авто. Від удару всі покупки, які несли в пакетах пішоходи, розлетілися по асфальту в радіусі десяти метрів.

Повідомляється, що внаслідок ДТП, чоловік і жінка були госпіталізовані у важкому стані, з відкритими переломами кінцівок і втрати крові. На місці працюють поліцейські і слідчо-оперативна група.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Києві на Осокорках п'яний водій виїхав на узбіччя, де збив трьох дітей. Так, водій Chevrolet Lacetti не впорався з керуванням, виїхав на узбіччя, де збив трьох дітей. Від наїзду одна дівчинка (9 років) з велосипедом відлетіла на десяток метрів - на неї припав основний удар. Вона ще була жива до приїзду медиків, проте реанімаційні заходи лікарів не дали результату і дитина, на жаль, померла у "швидкій".