ua en ru

У Києві на станції метро "Житомирська" сталося задимлення

У Києві на станції метро "Житомирська" сталося задимлення Фото: пасажири на станції метро (Соколовська Інна/УНІАН)

Станція працює в звичайному режимі

У Києві на станції метро "Житомирська" сталося задимлення. Про це йдеться у повідмоленні прес-служби КП "Київський метрополітен" у Facebook.

"Друзі! На "Житомирській" було виявлено запах диму. Станція працює в звичайному режимі, фахівці проводять перевірку прилеглої до станції наземної території", - йдеться у повідомленні.

Друзі! На "Житомирській" було виявлено запах диму. Станція працює в звичайному режимі, фахівці проводять перевірку прилеглої до станції наземної території.

Опубліковано КП "Київський метрополітен" 8 червня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що сьогодні вночі, 8 червня, на території посольства США у Шевченківському районі Києва стався вибух.

"При огляді з'ясувалося, що невідомий кинув на територію диппредставництва невстановлений вибуховий пристрій. Внаслідок вибуху ніхто не постраждав", - йдеться в повідомленні поліції.

На місце події прибули слідчо-оперативні групи районного, а також головного управлінь поліції. Розпочато кримінальне провадження за ст. 258 (Терористичний акт) Кримінального кодексу України. На даний момент ведуться оперативно-розшукові заходи для встановлення причетних до події осіб.