ua en ru

У Києві на станції метро "Деміївська" затримали чоловіка з гранатометом

У Києві на станції метро "Деміївська" затримали чоловіка з гранатометом Фото: поліція

Вирішується питання про відкриття кримінального провадження

У Києві на станції метро "Деміївська" правоохоронці виявили та вилучили у підозрілого чоловіка ручний протитанковий гранатомет і патрон. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у м. Київ.

"Сьогодні вранці працівники поліції метрополітену під час проведення профілактичних заходів щодо попередження правопорушень на станції столичної підземки "Деміївська", помітив підозрілого чоловіка та запросив до кімнати поліції. Під час особистого огляду у сумці пасажира метрополітену слідчо-оперативна група виявила та вилучила ручний протитанковий гранатомет та патрон калібру 14,5 мм", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, зловмисником, який перевозив гранатомет у метро, виявився 31-річний житель Хмельницької області.

"Подія належним чином зареєстрована в Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження", - йдеться у повідомленні.

У Києві на станції метро "Деміївська" затримали чоловіка з гранатометомУ Києві на станції метро "Деміївська" затримали чоловіка з гранатометомУ Києві на станції метро "Деміївська" затримали чоловіка з гранатометомУ Києві на станції метро "Деміївська" затримали чоловіка з гранатометомУ Києві на станції метро "Деміївська" затримали чоловіка з гранатометомУ Києві на станції метро "Деміївська" затримали чоловіка з гранатометомУ Києві на станції метро "Деміївська" затримали чоловіка з гранатометомУ Києві на станції метро "Деміївська" затримали чоловіка з гранатометом

Фото: зловмисника з гранатометом затримали у метро

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Києві чоловік впав під потяг на станції метро "Золоті ворота".