ua en ru

У Києві відбудеться масштабний бізнес-форум Level Up Ukraine 2017

У Києві відбудеться масштабний бізнес-форум Level Up Ukraine 2017

15 листопада 2017 року в КВЦ "Парковий" за підтримки Міжнародної компанії ICF Legal Service та Асоціації платників податків України відбудеться масштабний бізнес-форум Level Up Ukraine 2017, який об'єднає ключових гравців ринку українського і міжнародного бізнесу, інвесторів, регуляторів і експертів.

Другий рік поспіль ми привертаємо увагу бізнесу до змін в міжнародному та українському оподаткувані, змінам, що відбуваються в цій сфері, і підготовці до них. У 2017 ми прагнемо сконцентруватися на податкових та інвестиційних рішеннях для бізнесу і створити майданчик для відкритого діалогу між бізнесом, інвесторами і державою. Алея стартапів стане унікальним простором для нетворкінгу і досягненя домовленостей.

Доповідачами Форуму стануть Артуро Бріс, професор IMD business school, директор IMD World Competitiveness Center, Наталія Ульянова, Керуючий партнер ICF Legal Service, віце-президент АППУ, Грігол Катамадзе, Президент Асоціації платників податків України, Ніна Южаніна, голова комітету Верховної Ради з питань податкової і митної політики, Валерій ОМЕЛЬЧЕНКО, власник HUB 4.0, віце-президент АППУ, глава Комітету IT-технологій АППУ, Гіві Топчішвілі, засновник і президент 9.8 Group, Майкл Єгер, Генеральний секретар Європейської асоціації платників податків.

Серед основних тем для обговорення: які зміни чекають на бізнес в українському і міжнародному податковому полі; чи є у бізнесу шанс бути ефективним в умовах турбулентності; куди рухається капітал - приватний та інвестиційний; як змінюються правила, що впливають на його рух, і як бізнесу реагувати на ці зміни; пошук активів для інвестування і стартапи в пошуках інвестора; ринок майбутнього: яким він буде і до чого готуватися вже зараз та ін.

"Найважливіше - ви отримаєте практичні поради "без води": як вивести бізнес на новий рівень, як захистити активи, залучити інвестора і вийти на ринки Європи, США, Китаю і Арабських країн, використовуючи нинішню унікальну історичну можливість. Ви подивіться на речі під іншим кутом, матимете змогу оцінити ситуацію зсередини, побачивши всю картину. Не забувайте, що будь-яка дискусія без конкретних рішень залишається тільки неефективним набором слів ", - зазначила Керуючий партнер ICF Legal Service, віце-президент АППУ Наталія Ульянова.

Учасникам Форуму буде доступний мобільний додаток, який забезпечить можливість стежити за подіями, коментарями і брати участь в обговореннях.

"Для нас, со-организаторів форуму, головна мета полягає в створенні прозорих, довірчих взаємин, пошуку надійних партнерів і зведенні міцних мостів міжнародного співробітництва. Саме тому, ви не почуєте порожніх слів і непотрібних порад. Пряма розмова і відверті відповіді на хвилюючі питання. Світовий досвід державних звершень, налагодження бізнес-зв'язків і підтримка інвестиційно-привабливих проектів - дещиця того, що ви отримаєте, відвідавши форум Ukraine Level Up 2017", - зазначив глава Асоціації платників податків України Григол Катамадзе.

Беріть участь всією командою - передбачені корпоративні знижки. Вартість участі - від 4500 грн. Детальніше на сайті: http://levelupukraine.org

Організатори: Юридична компанія ICF Legal Service і Асоціація платників податків України.

Серед медіа-партнерів - 5 канал, RTI, ТАВР Медіа, радіо ЕРА, радіо ВЕСТИ, Business Ukraine, UJBL, Ukrainian law firms, БІЗНЕС, "Грушевського, 5", Деловая столица, ФОКУС, журнал "Країна", "Податки", "Довідник економіста", Ukrainian People, газета ВЕСТИ, "газета по-українськи", Інформаційне агентство УНН, Обозреватель, Інтерфакс-Україна, UBR, ЛігаБізнесІнформ, Апостроф, РБК-Україна, Главком, Гордон і ін. Захід проходить за підтримки Бізнес- школи МІМ-Київ, Європейської Бізнес Асоціації в Україні та Американської торговельної палати в Україні.

З питань акредитації ЗМІ зв'яжіться, будь ласка, з Лідією Марковою, тел. +38 066 165 77 87, markova@mprgroup.com.ua

Для отримання додаткової інформації звертайтеся за тел. 0 800 211 685, або детальніше: http://levelupukraine.org