ua en ru

У Києві відбудеться інтенсив самого іменитого ресторатора Києва – Діми Борисова

У Києві відбудеться інтенсив самого іменитого ресторатора Києва – Діми Борисова

9 грудня 2017 року в Klitschko Expo, НСК "Олімпійський" відбудеться інтенсив "Шпаргалки ресторатора: як побудувати успішний бізнес".

Головний спікер – Дмитро Борисов. Колишній маркетолог, бренд-шеф і власник "Сім'ї ресторанів Діми Борисова" (Борсук, Полювання Na Ovets, Baby Rock, Gastro Rock, Канапа, Crab's Burger, РЫБАLOVE і Fish&Chick's).

Також поділиться секретами експерт з питань сервісу, директор одного з напрямів компанії 4service – Євген Лобанов. Він розповість про все, що потрібно знати про сервіс і навіть більше. В рамках інтенсиву Євген розповість, що таке сервіс для клієнта насправді, в чому він виражається і як міряється і чому вимоги клієнтів стають все вище і вище. Також учасники дізнаються, хто балує клієнтів в гонитві за лояльністю і WOW ефектом і наскільки виправдані дії спрямовані на досягнення таких цілей.

Ще один спікер інтенсиву - Владислав Білоцький. Юрист, адвокат, фахівець у сфері інтелектуальної власності та оподаткування. Одна з основних практик Владислава - допомога Startupам і молодим творчим людям.

Владислав поділиться юридичними тонкощами ресторанного бізнесу. Розповість все про вибір оптимальної форми здійснення діяльності, оподаткування, а також отримання необхідних ліцензій і дозволів, торгової марки. Крім того, учасники дізнаються, як правильно захиститися від контролюючих органів.

Кожен блок інтенсиву дає максимум застосовних практичних рішень у різних сферах ресторанного бізнесу: управління, сервіс, маркетинг, персонал, фінансові питання і юридична сторона.

У рамках заходу учасники дізнаються:

  • Як завоювати довіру клієнтів;
  • Як перестати робити одні і ті ж помилки;
  • Як знайти і використовувати нові тенденції ресторанної індустрії;
  • Як відкрити свій ресторан і не прогоріти.
  • Запрошуємо Вас приєднатися до одного з головних подій в індустрії ресторанного бізнесу!