ua en ru

У Києві відбудеться EasyConf 2018

У Києві відбудеться EasyConf 2018

EasyConf 2018 – довгоочікувана подія для всіх, хто тільки починає займатися своїм бізнесом і тих, хто успішно торгує, як на онлайн-ресурсах, так і оффлайн майданчиках.

Товарні експерти, керівники компаній та сервісів, фахівці логістики і маркетологи були запрошені в ролі спікерів виключно за принципом наявності практичного досвіду в даній сфері і реальних досягнень у товарній ніші.

Всі втомилися від кричущих заголовків інфобізнес про окупність 600% за 1 місяць, всі хочуть отримати адекватні рекомендації з достовірних джерел в зручному форматі, щоб не набивати шишки і не втрачати гроші.

Спікери EasyConf 2018 на реальних прикладах зможуть розкласти все по поличках, дати покрокові чек-листи пошуку і закупівлі вигідних трендів без ризиків, пояснити причини невдач в доставці або на етапі продажу, порадити ефективні способи просування свого бізнесу.

Кожен учасник конференції дізнається з чого починати, як масштабувати і збільшувати обороти в товарному бізнесі в Україні, Росії, Білорусі, Казахстані, ОАЕ, США, ЄС.

Контент розділений на 2 потоки у відповідності з досвідом учасників: для новачків і професіоналів. Вибирайте StartUp або Business потік для одержання потрібної інформації.

Крім доповідей на території конференції буде проходити товарна виставка останніх трендів з Китаю – відмінна можливість побачити нові товарні ідеї та придбати новинки за вигідними оптовими цінами.

Знайти фахівців буде також просто, як і потрібний товар. Представники топових сервісів, логістичних і аутсорс компаній представлять свої інформаційні стенди. А обговорити умови співробітництва та укладення угод приємніше всього в комфортній обстановці лаунж зони з фудкортом.

EasyConf 2018: "Ми не говоримо, що будувати свій товарний бізнес занадто просто. Але з нами це робити простіше всього!".

Більш детальну інформацію, а також категорії та вартість квитків дивіться на сайті http://easyconf.bz. А також за хештегом в соціальних мережах - #easyconf

Готові відповісти на всі ваші запитання:

Тел: +38(098) 955-25-99 (Доступні Viber WhatsApp Telegram)

easyconf@ecb.bz

23 лютого 2018 Київ, проспект Перемоги, 84, Nivki-Hall

Організатори:

Seo.ua и Easy China Bussines