ua en ru

У Києві сьогодні під час матчу "Шахтар" - "Сталь" посилять заходи безпеки

У Києві сьогодні під час матчу "Шахтар" - "Сталь" посилять заходи безпеки Фото: Шахтар

Матч проходитиме на стадіоні НТК ім. В.Баннікова

У Києві сьогодні, 19 вересня, під час футбольного матчу Чемпіонату України між командами Прем'єр-ліги "Шахтар" (Донецьк) - "Сталь" (Дніпродзержинськ) на стадіоні НТК ім. В.Баннікова правоохоронці посилять охорону громадського порядку. Про це повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ України.

"З метою попередження правопорушень співробітники київського гарнізону міліції посилять заходи безпеки на вказаній території. Для охорони громадського порядку буде задіяна достатня кількість працівників міліції та військовослужбовців Національної гвардії України", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, співробітники міліції закликають уболівальників поводитися цивілізовано,ставитися одне до одного толерантно, не порушувати громадський порядок та сприяти працівникам міліції у виконанні їхніх функцій по охороні правопорядку.

Нагадаємо, раніше повідмолялося, що на черговому засіданні контрольно-дисциплінарного комітету ФФУ було прийнято рішення оголосити три матчі минулого сезону договірними.