ua en ru

У Києві сьогодні подорожчав транспорт

У Києві сьогодні подорожчав транспорт Фото: фунікулер (kyivcity travel)

З 15 липня вартість транспорту в Києві подорожчала на 1 гривню

У Києві сьогодні, 15 липня 2017 року, подорожчали поїздки на автобусі, тролейбусі, трамваї, фунікулері та метро на 1 гривню. Про це повідомляє прес-служба КП "Київпастранс".

"Згідно з розпорядженням КМДА від 16 червня 2017 року "Про встановлення тарифів на перевезення пасажирів і вартості проїзних квитків у міському пасажирському транспорті, який працює у звичайному режимі руху", з 15 липня збільшується вартість проїзду в громадському транспорті", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, тарифи підвищені пропорційно - на 1 гривню. Отже, вартість проїзду у трамваї, тролейбусі, автобусі і фунікулері тепер становить 4 гривні. Проїзд на міській електричці коштує 5 гривень. Єдиний квиток на два види транспорту для проїзду в міській електричці та трамваями №№ 4,5 або в автобусах №№ 59,60,61 коштує 7 гривень.

Разові квитки старого зразка будуть дійсні до 31 липня. Проїзний квиток на один вид транспорту (трамвай, тролейбус, автобус, фунікулер) складе 170 грн, на два види наземного транспорту - 330 грн, на три види наземного транспорту (трамвай - тролейбус - автобус) - 410 грн, на міську електричку - 190 грн.

Крім того, проїзд у метрополітені також подорожчав на 1 гривню, тепер вартість 1 поїздки становить 5 гривень. Також, у КП "Київський метрополітен" запрацювали сервісні центри щодо метрокарт.

"Майдан Незалежності", "Політехнічний інститут", "Дорогожичі" та "Дарниця" (новий вихід). Запустили сервісні центри для всіх питань по метрокартах. Щоденно з 8:00 до 19:00. Технічна перерва з 12:00 до 12:30", - йдеться в повідомленні метрополітену.

"Майдан Незалежності", "Політехнічний інститут", "Дорогожичі" та "Дарниця" (новий вихід). Запустили сервісні центри для усіх питань з метрокартками. Щодня з 8 до 19. Технічна перерва з 12 до 12.30

Опубліковано КП "Київський метрополітен" 14 липня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що поїздки на безконтактних картах, які пасажири придбали заздалегідь, збережуться після подорожчання проїзду у київському метро. Зазначалося, що основною причиною подорожчання поїздок є підвищення тарифів на електроенергію.