ua en ru

У Києві сьогодні очікуються короткочасні дощі і грози

У Києві сьогодні очікуються короткочасні дощі і грози Фото: погода в Києві (РБК-Україна)

У Києві сьогодні вдень очікується 24-26 градусів тепла

У Києві сьогодні у другій половині дня очікуються місцями короткочасний дощ, гроза. Про це попередили в Українському гідрометцентрі, передає прес-служба Київської міської державної адміністрації.

За прогнозом синоптиків, сьогодні в Києві мінлива хмарність, вітер північно-східний, 5-8 м / с, температура вдень 24-26 градусів тепла.

Нагадаємо, 15 вересня 2018 року на заході, сході і, місцями, в центрі і на півдні, а також у Криму очікуються дощі, на решті території України без опадів, температура повітря підніметься до +26.

За даними українських синоптиків, на заході очікуються дощі, денна температура становитиме від +20 до +26, вночі до +15. На півночі України переважно без опадів, тільки в Житомирській області очікується дощ, температура повітря вдень від +24 до +26, вночі до +15, у центральних областях без опадів, температура від +23 до +26, вночі до +15.

У східних регіонах очікуються дощі, денна температура від +20 до +24, вночі до +18. На півдні переважно без опадів, проте в Херсонській області пройдуть дощі, температура вдень від +22 до +26, вночі до +18, у Криму також дощі, вдень до +24, вночі - до +18.