ua en ru

В Києві сьогодні очікуються грози та шквали

В Києві сьогодні очікуються грози та шквали Ілюстративне фото (із відкритих джерел)

Місцями очікуються шквали до 15-20 м/с

В Києві та Київській області сьогодні, 11 вересня, очікуються грози, місцями шквали 15-20 м/с. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС) з посиланням на Укргідрометцентр.

Згідно з даними Укргідрометцентру, у найближчу годину з утриманням до кінця доби 10 вересня по Києву та Київській області грози та шквали 15-20 м/с.

Зазначимо, згідно із прогнозом синоптиків, 11 вересня 2018 року майже на всій території України очікуються дощі, місцями з грозами, тільки на заході істотних опадів не очікується, температура повітря підніметься до +27.

У Києві сьогодні очікуються дощі, температура вдень від +21 до +23, вночі від +13 до +15.

Нагадаємо, раніше Styler писав, що найближчим часом на українців чекає повернення "бабиного літа", після якого в країну прийде похолодання та дощі.

"Осінні дощі в Україну прийдуть вже 10 вересня і триватимуть близько п'яти днів. Починаючи з 15 вересня в Україну прийде перше бабине літо, під час якого опадів не очікується, стовпчики термометрів місцями досягнуть позначки плюс 25", - повідомив синоптик Леонід Горбань.