ua en ru

В Києві сьогодні частково обмежать рух транспорту на Південному мосту

В Києві сьогодні частково обмежать рух транспорту на Південному мосту Фото: обмеження руху (Автоцентр)

Рух буде обмежено в напрямку руху з проспекту Миколи Бажана на Наддніпрянське шосе

У Києві з 22:00 26 грудня до 6:00 27 грудня буде частково обмежено рух транспорту у напрямку руху з проспекту Миколи Бажана на Наддніпрянське шосе. Про це повідомляє Київавтодор.

Повідомляється, що з 22:00 26 грудня до 06:00 27 грудня у зв'язку з виконанням робіт по ремонту деформаційного шва на Південному мостовому переході в напрямку руху з проспекту Миколи Бажана на Наддніпрянське шосе буде частково обмежено рух транспорту.

"Корпорація Київавтодор просить вибачення за тимчасові незручності, пов'язані з виконанням ремонтних робіт", - йдеться в повідомленні.

До уваги учасників дорожнього руху! З 22.00 рік. 26.12.2017 до 06.00 рік. 27.12.2017 у зв'язку з виконанням робіт з рем...

Опубліковано Комунальна корпорація "Київавтодор" 26 грудня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Державна прикордонна служби України посилила контроль на кордоні, пунктах пропуску та контрольних пунктах в'їзду/виїзду на час новорічних свят.

За словами першого заступника глави відомства Василя Серватюка, на сьогоднішній день ситуація на кордоні залишається стабільною. Він також додав, що кордон охороняється в посиленому режимі, а в пунктах пропуску та на КПВВ здійснюється поглиблений контроль.