ua en ru

У Києві на збуті кокаїну затримали наркодилера

У Києві на збуті кокаїну затримали наркодилера Фото: прокуратура (РБК-Україна)

Затриманий раніше притягувався до відповідальності поліцією Іспанії

У Києві на збуті кокаїну затримали наркодилера, якого раніше притягували до відповідальності за торгівлю наркотиками в Іспанії. Про це йдеться в повідомленні прокуратури Києва.

Повідомляється, що правоохоронці на збуті кокаїну затримали 36-річного чоловіка, який раніше вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за аналогічні злочини в Україні та Іспанії.

"Зловмисника затримали під час проведення другого етапу оперативної закупівлі наркотичного засобу (кокаїну) загальною масою близько 8 грам на суму 7500 гривень", - йдеться в повідомленні.

У ході обшуків у затриманого вилучили ще 70 грам кокаїну і 7 грамів героїну. Вартість зазначених наркотичних речовин за цінами "чорного ринку" перевищує 300 тис. гривень. Крім того, у нього вилучили близько 60 тис. гривень та 3 тис. доларів. Прокуратура підготувала клопотання до суду про обрання йому запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

У Києві на збуті кокаїну затримали наркодилераУ Києві на збуті кокаїну затримали наркодилера

Фото: вилучені наркотики

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Херсонській області поліція викрила нарколаботарію з виробництва ацетильованого опію та канабісу.