ua en ru

У Києві росіянка захопила ділянку землі і побудував особняк

У Києві росіянка захопила ділянку землі і побудував особняк Фото: росіянка захопила ділянку землі і побудував особняк

Чиновники КМДА підготували документи для безкоштовного надання ділянки у власність росіянки

У Києві громадянка Росії з Саратова Олена Розовик захопила на березі Дніпра ділянку землі і побудувала там особняк. Про це у своєму Facebook повідомила депутат Київської міської ради Олена Ескіна.

"Громадянка Росії з Саратова Олена Розовик безкарно захопила землю на березі Дніпра ринковою вартістю на мільйони грн., де самовільно і дуже самовпевнено побудувала собі особняк вартістю до 3 млн. доларів США, а саме замок з будівлями та басейном (у прибережній захисній смузі, порушуючи норми Земельного і Водного кодексів України), а чиновники КМДА, замість того, щоб застосувати відповідні заходи реагування, передбачені чинним законодавством, для звільнення київської землі, підготували документи для безкоштовного надання самовільно захопленої земельної ділянки у власність зазначеної громадянці Росії!" - повідомила Ескіна.

"За дорученням робочої групи при земельної комісії, я вивчила зазначену ситуацію та обґрунтувала свою доповідь. Але на останньому засіданні земельної комісії незважаючи на обіцянки її глави - І.прокопіва, не розглядати це питання без мого звіту, воно було винесено і проголосовано", - зазначила депутат.

Ескіна також повідомила, що адвокат громадянки РФ звинуватив її в корупції. Також на її адресу готується "позов на кругленьку суму за нібито перешкоджання мною реалізації законних інтересів російських "дачників".

"Офіційно заявляю, що як представник інтересів територіальної громади р. Києва на виконання своїх депутатських повноважень і надалі буду робити все від мене залежне для недопущення зазначеного правопорушення", - додала депутат.

ДО УВАГИ КИЯН ТА ЗМІ! Прошу поширити! Продовження КОРУПЦІЙНОГО СКАНДАЛУ: російські "дачники" ошукують киян на мільойни...

Posted by Olena Yeskina on 24 Июнь 2015 г.

Нагадаємо, Київська міська рада розірвала договір оренди з ТОВ "Скай-Буд ЛТД" скандальної земельної ділянки на проспекті Бажана біля станції метро "Осокорки".