ua en ru

В Києві внаслідок пожежі постраждали двоє людей

В Києві внаслідок пожежі постраждали двоє людей Фото: пожежа (flickr.com/jerry_lake)

Пожежникам вдалося врятувати сім осіб

У Деснянському районі Києва у 9-поверховому житловому будинку на проспекті Володимира Маяковського сталася пожежа. Про це йдеться у повідомленні прес-служби ДСНС.

"О 19:20 пожежу на площі 10 кв. м було локалізовано, а о 19:43– ліквідовано. До ліквідації пожежі було залучено 9 одиниць основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки та 36 чоловік особового складу", - йдеться в повідомленні.

Зазначено, що під час гасіння пожежі було врятовано 7 людей, з них двох чоловіків було госпіталізовано з підозрою на отруєння продуктами горіння.

"Внаслідок пожежі пошкоджено меблі та побутові речі в загальному коридорі на площі 10 кв. м, також закопчено стіни та стелю загального коридору та двох квартир", - зазначено в повідомленні.

В Києві внаслідок пожежі постраждали двоє людейВ Києві внаслідок пожежі постраждали двоє людейВ Києві внаслідок пожежі постраждали двоє людей

Фото: пожежа в Києві

Нагадаємо, у Києві сталася пожежа біля станції метро "Лівобережна". Вогонь виник у торговельних кіосках, що при вході до станції метро.