ua en ru

В Києві від нещасного випадку у басейні загинула дитина

В Києві від нещасного випадку у басейні загинула дитина Фото: у Києві стався нещасний випадок

Нещасний випадок стався на базі відпочинку, де дитина знаходилась з рідними

На базі відпочинку на Троєщині внаслідок нещасного випадку загинула дитина, хлопчику було 10 років. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції Києва.

"Учора ввечері до Деснянського управління поліції надійшло повідомлення, що на базі відпочинку в селі Троєщина із басейну витягнули непритомну дитину. Коли поліцейські приїхали за вказаною адресою, там уже перебувала бригада швидкої медичної допомоги, яка констатувала смерть хлопчика", - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці встановили, що хлопчик приїхав разом з близькими родичами до друзів. За словами очевидців, доки дорослі відпочивали у лазні, діти стрибали в басейн та гралися у воді.

Згодом свідки побачили, що на дні басейну лежить дитина. Серед присутніх був лікар, який надав хлопчику невідкладну медичну допомогу. Але врятувати дитину не вдалося.

"За даним фактом слідчим відділом Деснянського управління поліції внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України з додатковою кваліфікацією - нещасний випадок. У рамках кримінального провадження поліція встановить всі обставини трагічної події", - повідомляє Нацполіція.

Нагадаємо, в результаті пожежі у Волинській області загинула дитина. Пожежа виникла внаслідок короткого замикання новорічних гірлянд.