ua en ru

У Києві внаслідок аварії без водопостачання залишились 7 багатоповерхових будинків

У Києві внаслідок аварії без водопостачання залишились 7 багатоповерхових будинків Фото: у Києві через аварію без води залишились 7 будинків (vodokanal.kiev.ua)

Без води залишились будинки у Святошинському районі

У Києві внаслідок аварії без водопостачання залишились 7 багатоповерхових будинків у Святошинському районі. Про це йдеться у повідомленні прес-служби "Київводоканалу".

"Внаслідок аварії без води залишились сім багатоповерхових житлових будинків у Святошинському районі столиці по вулиці Жолудєва, 6, 6-Б, 6-Е,8, 8-А та просп. Корольова,4, 2/12", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, витік води з підвідної діаметром 160 мм по вул. Жолудєва, 6-Е стався сьогодні після другої години ночі. Наразі на місці події працює аварійна бригада, аварію локалізовано, місце витоку огороджено.

У Києві внаслідок аварії без водопостачання залишились 7 багатоповерхових будинківУ Києві внаслідок аварії без водопостачання залишились 7 багатоповерхових будинків

Фото: місце аварії (vodokanal.kiev.ua)

"Наразі фахівці "Київводоканалу" проводять підготовчі роботи до ліквідації аварії. На місці також працюють дві водовозки за адресою: Корольова, 2/4 та Жолудєва, 6. Повністю усунути аварійну ситуацію орієнтовно планують сьогодні ввечорі", - йдеться у повідомленні.

Внаслідок аварії без води залишились сім багатоповерхових житлових будинків у Святошинському районі столиці по вулиці Жо...

Опубліковано Київводоканал 20 листопад 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що окупований проросійськими бойовиками Луганськ і непідконтрольні райони області через борги вкотре залишаться без водопостачання.