ua en ru

У Києві реконструюють міст Патона

У Києві реконструюють міст Патона Фото (wikipedia.org)

У КМДА виділила 4 млн гривень на проведення чергового спеціального комплексного обстеження конструкції моста

Київська міська державна адміністрація (КМДА) проведе роботи з реконструкції мосту Патона спільно з Інститутом електрозварювання ім. Е. О. Патона. Про це повідомляє прес-служба КМДА.

В адміністрації зазначили, що міст Е. О. Патона потребує капітального ремонту. За час тривалої експлуатації на металоконструкціях і металевих поперечних балках відбуваються незворотні процеси корозійних пошкоджень. Повідомляється, для того, щоб своєчасно і комплексно виконати ремонт одного з ключових мостів столиці мер Києва Віталій Кличко підписав розпорядження КМДА "Про перерозподіл видатків бюджету міста Києва, передбачених Департаментом транспортної інфраструктури виконавчого органу Київської міської ради на 2018 рік".

Відзначимо, що документ передбачає виділення 4 млн гривень на проведення чергового спеціального комплексного обстеження конструкції моста Е. О. Патона. Роботи по реконструкції будуть здійснювати спільно з Інститутом електрозварювання ім. Е. О. Патона.

Як повідомив директор Департаменту транспортної інфраструктури КМДА Сергій Симонов, профільний Департамент та замовник виконання робіт з реконструкції КК "Київавтодор" будуть враховувати всі рекомендації та розробки, а також консультації з фахівцями Інституту ім. Е. О. Патона на всіх етапах проектування і виконання будівельних робіт.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві в зв'язку з ремонтом перекрили з'їзди Шулявського шляхопроводу у суботу, 18 серпня.