ua en ru

У Києві викрили на хабарі голову управління Державіаслужби

У Києві викрили на хабарі голову управління Державіаслужби Фото: хабар (twitter.com/nab_ukr)

Керівника затримали при отриманні 3 тис. доларів

У Києві правоохоронці викрили на хабарі голову одного з управлінь Державної авіаційної служби України. Про це повідомляє прес-служба прокуратури міста Києва в Facebook.

"У четвер, 2 листопада 2017 року, слідчі прокуратури міста Києва спільно з оперативними працівниками Головного управління КЗЭ СБ України викрили керівника одного з управлінь Державіаслужби, який вимагав 7 тис. доларів неправомірної вигоди", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, за вказані кошти чиновник обіцяв представнику одного з суб'єктів підприємницької діяльності погодити кандидатуру керівного складу авіакомпанії та подальше сприяння в безперешкодній сертифікації авіакомпанії.

Так, керівник затриманий відразу після отримання ним другої частини від обумовленої суми в розмірі 3 тис. доларів. Попередньо слідчими був задокументований ще один епізод злочинної діяльності фігуранта, а саме одержання ним 1 тис. доларів хабара.

Відзначається, що в даний час проводяться обшуки в приміщенні Державної авіаційної служби України, а також за місцем проживання фігуранта.

У КИЄВІ НА ХАБАРНИЦТВІ ВИКРИТО КЕРІВНИКА ОДНОГО З УПРАВЛІНЬ ДЕРЖАВНОЇ АВІАЦІЙНОЇ СЛУЖБИ УКРАЇНИ У четвер, 2 листопада...

Опубліковано Прокуратура міста Києва 2 листопад 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Дніпропетровській області Служба безпеки України викрила на хабарі одного з керівників медичного закладу Міністерства внутрішніх справ.