ua en ru

У Києві викрили махінації з бюджетними коштами на 180 млн гривень

У Києві викрили махінації з бюджетними коштами на 180 млн гривень Фото: Державна фіскальна служба (twitter.com/SFSofUkraine)

Співробітники податкової міліції ГУ ДФС у Києві викрили замах на привласнення бюджетних коштів

У Києві викрили махінації з бюджетними коштами на 180 млн гривень. Про це повідомив перший заступник голови Державної фіскальної служби (ДФС) Сергій Білан на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

"Співробітники податкової міліції ГУ ДФС у м. Києві викрили замах на привласнення бюджетних коштів в особливо великих розмірах… встановлено, що службові особи одного з київських підприємств, яке займається торгівлею газом через місцеві (локальні) трубопроводи, у квітні 2017 року в результаті проведення господарських взаємовідносин з іншим підприємством занизили податкові зобов’язання по ПДВ на 180 млн гривень та в порушення вимог Податкового кодексу України завищили суму бюджетного відшкодування ПДВ в такому ж розмірі", - сказано у повідомленні.

Співробітники податкової міліції ГУ ДФС у м. Києві викрили замах на привласнення бюджетних коштів в особливо великих роз...

Опубліковано Сергієм Біланом 27 вересня 2017 р.

Таким чином, фігуранти здійснили замах на незаконне заволодіння державними коштами в особливо великих розмірах.

Нагадаємо, у травні співробітники податкової міліції Головного управління Державної фіскальної служби в Києві виявили факт безпідставного завищення посадовими особами державної компанії суми податку на додану вартість (ПДВ) на 326 млн гривень з подальшим відшкодуванням з бюджету.