ua en ru

У Києві п'яний водій збив двох перехожих на тротуарі, загинула жінка

У Києві п'яний водій збив двох перехожих на тротуарі, загинула жінка Фото: ДТП в Києві

Постраждалий чоловік - в реанімації з важкими травмами голови, грудей і живота

В Києві сьогодні вночі, 8 жовтня, п'яний водій збив двох перехожих на тротуарі, загинула жінка. Про це повідомляє dtp.kiev.ua.

Так, повідомляється, що смертельне ДТП за участю нетверезого водія сталося в Києві на вул. Щусєва, 40, сьогодні, близько 23:45.

"Попередньо, водій автомобіля Daewoo Nexia, рухаючись по Щусєва вгору, від метро "Сирець" до станції метро "Дорогожичі", на ухилі дороги праворуч не впорався з керуванням, вилетів на тротуар, врізався в стовп і збив двох пішоходів-чоловіка та жінку, які йшли по тротуару вгору. Від сильного удару з чоловіка злетіло взуття. Жінка відлетіла на середину проїжджої частини. На місце ДТП негайно прибули бригади швидкої і патрулі поліції. На жаль, травми, отримані жінкою, виявилися смертельними, нещасна померла на місці", - йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що чоловік у критичному стані, з політравмою, доставлений в реанімацію. На момент госпіталізації він був без свідомості. У постраждалого важкі ушкодження голови, грудей і живота. Прогноз несприятливий.

Разом з тим, відзначається, що у водія були явні ознаки сильного алкогольного сп'яніння, крім того, в автомобілі знайшли недопиту пляшку горілки і биту, а замок запалювання був зламаний. За словами водія, пара перебігала дорогу перед ним, а сам він їхав зі швидкістю 40 км/ч.

Подробиці події встановить експертиза.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що правоохоронці оголосили в розшук водія Cadillac Escalade, з вини якої загинув репер Ларсон (Сергій Ларькін).