ua en ru

У Києві п'яний генерал МВС протаранив легкове авто

У Києві п'яний генерал МВС протаранив легкове авто Фото: позашляховик генерала МВС протаранив легковик (Facebook журналіста Романа Грищука)

Потерпілі відбулися легкими тілесними ушкодженнями

Вчора, 19 листопада, в Києві генерал-полковник МВС, ректор Міжрегіональної академії управління персоналом Анатолій Подоляка в нетверезому стані на джипі протаранив легкове авто, постраждалі відбулися легкими тілесними ушкодженнями. Про це в Facebook повідомляє ГО "Євромайдан".

Повідомляється, що Подоляка на позашляховику виїхав на зустрічну смугу і протаранив легковик, а після зіткнення намагався втекти через паркани, однак його затримали очевидці ДТП.

Патрульна поліція оперативно прибула на місце події, встановила особу винуватця ДТП. У патрульних була підозра, що генерал був п'яний, але той відмовився проходити тест на алкогольне сп'яніння.

"У нього є ознаки алкогольного сп'яніння, з місця події він зник, але патрулем був доставлений до місця події", - повідомив один з поліцейських.

У Києві п'яний генерал МВС протаранив легкове авто

Фото: Анатолій Подоляка на місці ДТП (Facebook журналіста Романа Грищука)

У Києві п'яний генерал-полковник МВС після скоєної ДТП тікав через парканиУ Києві сталася резонансна ДТП. Генерал-полк...

Posted by ЄвроМайдан – EuroMaydan on 19 ноября 2015 г.

Нагадаємо, у Львові п'яні поліцейські побилися з охороною в нічному клубі.