ua en ru

У Києві публічну безпеку біля виставкового центру забезпечує 4 тис. силовиків

У Києві публічну безпеку біля виставкового центру забезпечує 4 тис. силовиків Фото: поліція забезпечує порядок у дні Євробачення в Києві

Сьогодні у МВЦ відбудуться відкриті репетиції артистів "Євробачення"

У Києві публічну безпеку і порядок поблизу Міжнародного виставкового центру нині забезпечують близько 4 тисяч правоохоронців. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції України.

У відомстві доповіли, що 7 травня на території Маріїнського парку відбулася церемонія відкриття міжнародного пісенного конкурсу "Євробачення-2017" (Червона доріжка). Правопорядок у зв’язку з відкриттям конкурсу забезпечували понад 4 тис. правоохоронців.

"Сьогодні, 8 травня, відбудуться відкриті репетиції артистів "Євробачення". Наразі публічну безпеку і порядок поблизу Міжнародного виставкового центру забезпечують 3,7 тис. правоохоронців", - йдеться в повідомленні.

Крім того, у зв’язку з відзначенням Дня пам’яті та примирення сьогодні у столиці з 11:00 до 24:00 буде обмежено рух транспортних засобів в обох напрямках та пішоходів на вулиці Лаврська та провулку Запечерний.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що церемонія відкриття пісенного конкурсу "Євробачення 2017" у Києві пройшла без порушень громадського порядку.