ua en ru

У Києві пройде масштабна IT-конференція Software Engineering 2017

У Києві пройде масштабна IT-конференція Software Engineering 2017

27-29 жовтня відбудеться SE2017 (Software Engineering 2017) – найбільша IT-подія України і СНД, де експерти міжнародних компаній і корпорацій таких як Google, Facebook, IBM, Oracle та ін, поділяться знаннями і досвідом побудови проектів.

Захід відвідають спікери топових компаній світу, готові поділитися своїм досвідом: Ніна Левчук – керівник маркетингових рішень "Google"; Сергій Марін – Head of Big Data in Beeline; Anina Net – CEO at 360Fashion; Вадим Кузьменко – Application Engineer / Data Scientist в "Oracle"; Влад Швець – Growth Marketer в Vectr in Taiwan; Юрій Мілютін – засновник "The8760"; Aga Deszczka – "Facebook", київський програміст Max Frai і багато інших цікавих людей.

Michael Obrizkiv, UX/UI designer з Лондона, founder в Open Design School art director вже вдруге буде спікером конференції на сцені потоку Design Thinking.

“Технології розвиваються експоненціально і SE конференція на мій погляд розростається з такою ж швидкістю. Важко переоцінити роль конференцій в освіті і в обміні досвідом, але найбільше мене приваблює міждисциплінарні колаборації. Я дуже радий, що дизайн напрямок активно розвивається і стає все цікавіше. Тому сподіваюся, що з кожним роком буде збільшуватися не тільки кількість міжнародних спікерів на SE, а і зацікавлених осіб", - говорить він про івент.

Aga Deszczka, Facebook Data Science&Product Recriutment дуже чекає знайомства з українським технічним ком'юніті і планує говорити про культуру компанії в процесі побудови інженерних і виробничих груп. Вона сприймає цю конференцію, як можливість не тільки ділитися досвідом, але і по ходу знаходити робочі рішення для бізнесу, стартапів і команд розробників.

Кожен день буде складатися з 6 сцен для лекцій, які, в свою чергу, діляться на 3 потоку кожна. На три дні заплановано 18 тематичних потоків, дискусії, круглі столи, більш 100 міжнародних та українських експертів - спікери, модератори з кращих geek-спільнот, networking, а також приємні дрібниці.

1. Секція "Мобільна розробка" – потоки iOS, Android, Wearable devices (Портативні пристрої);

2. Секція "Штучний інтелект" – потоки Machine Learning (Машинне навчання), Neural Network & BigData (Нейронні мережі & великі дані), Robotech (Робототехніка);

3. Секція Design – Design Thinking (Дизайн мислення), Art-Direction (Управління творчими проектами та командами), UI/UX;

4. Секція VR & Гри – потоки GameDev (Розробка ігор), AR/VR (Віртуальна і доповнена реальності), 3D (3D-графіка);

5. Секція Кібербезпеки – DevOps (серверні процеси і обслуговування), Cyber security (Кібер безпека), Blockchain;

6. Секція Побудова продукту – потоки Fundraising (Пошук і залучення коштів та ресурсів), BusinessDev (Побудова бізнес-процесів), Marketing(Маркетинг);

7. Стартап Алея – покажіть свій проект і отримайте підтримку й призи від представників міжнародних організацій та фондів.

"Ми хочемо створити неформальну майданчик для співпраці і комунікації для всіх представників ІТ-галузі: вивести представників ІТ-тусовки у світ, познайомити між собою і дати їм корисні знання, а крім того - розвинути українське стартап-спільнота", - говорить Марія Прохорова, засновник і головний організатор "SE2017", а також головний виконавчий директор "Innovations Development Lab".

На конференції Ви отримаєте:

● Три дні для нетворкінгу, спілкування та освіти;

● Стартап алею, в якій можна взяти участь як продукт або як відвідувач;

● 6 тематичних секцій;

● 18 вузьконаправлених потоків;

● 200 кращих експертів зі світових компаній на найбільшій IT-конференції України і СНД;

● неформальна обстановка на "Арт-завод Платформа" разом з резидентами Вуличної їжі

Олег Суворов є завсідником технічних івентів і називає себе поліцією моралі UX під виглядом JS Dev'. Він відвідував усі 5 конференцій SE.

“За кількістю івентів в доу-календарі, Київ залишається локомотивом ІТ-сфери. І те час як всім набридли безглузді воркшопи з чергового мови/фреймворку, SE змогли перетворити один захід в цілий фестиваль, на який хочеться витратити обидва вихідних і робочу п'ятницю. Відчуття схожі з зимовими горами - один раз спробуєш і потім не відпускає", - каже Суворов.

"Coworking Platforma" — кращий інноваційний ком'юніті в Україні. Ми працюємо над розвитком бізнес-проектів і реалізацією творчих ідей, які вже зараз змінюють майбутнє України. Саме тому ми стаємо частиною команди найбільшій IT-конференції в Східній Європі, яка пройде в самому надихаючій місці Києва — на "Арт-Завод Платформа", - говорить Сергій Соколов, маркетинг-директор "Арт-завод Платформа" про партнерство з "SE".

Організатори події запевняють, що п'ята, ювілейна "SE" близька до того, щоб стати наймасштабнішим освітнім і практичним подією в Україні за такими напрямками як дизайн та розробка продуктів, управління ІТ-проектами, маркетинг і розвиток стартапів на українських і зарубіжних ринках.

Конференція SE2017 - це можливість зробити своє майбутнє: від інструментів до технологій, від ідеї до продукту, від стартапу до працюючого бізнесу.

Неймовірні люди і події в кроці від тебе!

Купити квиток: https://2event.com/ru/events/955679

Сайт заходу: http://se2017.indevlab.com/

Сторінка на ФБ: https://www.facebook.com/seconference2017