ua en ru

У Києві пройде конференція fbconf

У Києві пройде конференція fbconf

28 вересня 2018 року в конгрес-холі готелю Прем'єр Русь, пройде конференція fbconf, повністю присвячена роботі з Facebook і Instagram, а також всього що з ними пов'язано.

Чому саме Facebook? На сьогоднішній день це найбільша соціальна мережа в світі, і її масштаби тільки ростуть. Facebook володіє інструментами, які дозволяють спілкуватися зі своєю аудиторією і завойовувати нову по всьому світу. Завдяки детальному таргетингу можна рекламувати свої товари та послуги на саму цільову» аудиторію. Адже не тільки вік і стать мають значення, але ще й теми, якими люди цікавляться.

Саме про те, як вести себе в мережі, як просувати свої сторінки, як рекламувати свої товари та послуги, як працює Instagram, кому і навіщо він потрібен - піде мова на fbconf.

Конференція триватиме весь день і учасникам буде представлено 16 доповідей 2 потоках.

Окремо буде потік про роботу з Facebook, окремо потік про роботу з Instagram.

Серед спікерів відомі керівники і ТОП-менеджери SMM агентств, рекламних агентств і блогери, з актуальним списком доповідачів завжди можна ознайомитися на сайті.

Учасників чекає корисний контент, ворк-шопи та майстер-класи від спікерів, кулуарне спілкування за обідом або чашкою кави, де можна дізнатися найпотаємніші секрети роботи з мережею. Не залежно від того: Ви давно вже в темі або тільки починаєте працювати з мережею, Вам варто піти!

Квитки розділені на категорії, щоб кожен міг вибрати собі той набір опцій, які вважатиме за потрібне і який впишеться в його бюджет. Але ціни на пакет постійно підвищуються!

Більш детальну інформацію Ви можете знайти на сайті http://fbconf.com/

Хочете піти? Ловіть промо-код на знижку 12% - traffim12

Контакти:

info@fbconf.com

+38 044-33-88-968

У Києві пройде конференція fbconf