ua en ru

У Києві пройде 4-денний курс про створення команди переможців

У Києві пройде 4-денний курс про створення команди переможців

За бізнес-перемогами завжди стоїть команда. Люди, закохані у свою справу, заряджені загальною ідеєю і прагненням, можуть звернути гори. Так само як і за провалами проектів, які здавалися приреченими на успіх, нерідко стоїть людський фактор. Багато власників бізнесу і керівників навіть не намагаються реалізувати свої амбітні ідеї, задовольняються малим саме тому, що "нема з ким" реалізовувати. Немає команди однодумців, які були "горіли" ідеєю і були орієнтовані на досягнення результатів. Люди висиджують робочий день, щоб отримати зарплату.

Як змінити ситуацію і створити команду переможців?

Можна довго і болісно вчитися на своїх помилках: наймати, пробувати, напучувати, звільняти і повторювати все знову. А можна "перестрибнути" цей період, перейняти досвід кращих керівників та HR-профі і вже завтра втілювати яскраві ідеї в життя.

Щоб допомогти HR-професіоналів і управлінцям створити команду, з якою можна досягати найамбітніших бізнес-цілей, освітній проект "Вища школа комунікацій" проведе осінній 4-денний інтенсивний курс "Команда і HR".

28 топових HR-директорів і керівників розкажуть, як створювали і як зараз управляють своїми командами в UNIT.City, Ernst and Young в Україні, 1+1 медіа, Vodafone Україна, Startup Ukraine, "Цитрус", Metro Cash & Carry та ін

Програма розроблена таким чином, щоб показати HR-процеси з двох ракурсів: очима фахівця по роботі з персоналом і очима власника бізнесу або управлінця.

4 днів курсу буде присвячений новій темі.

У перший день спікери розкажуть про тренди і стратегії, навчать аналізувати HR-процеси та використовувати результати аналізу.

Лекції другого дня будуть присвячені рекрутменту і адаптації.

У третій день мова піде про оцінку, стимуляції співробітників і внутрішніх комунікаціях.

Заключний день буде присвячений тому, як навчати і розвивати персонал, як з колективу зробити команду переможців.

Щодня проходитиме 7 лекцій. Як завжди, програма курсу повністю оновлена та відповідає саме сьогоднішнім запитам ринку.

Інтенсив буде корисний:

- власникам бізнесу, СЕО, стартаперам,

- керівникам будь-яких підрозділів та департаментів,

- рекрутерам, фахівців по роботі з персоналом,

- співробітникам HR-агентств,

- а також усім, хто цікавиться питаннями створення та ефективного управління командою.

Власники бізнесу та керівники отримають інструменти, з допомогою яких зможуть створити таку команду, з якою весь бізнес вийде на новий рівень.

Фахівці по роботі з персоналом в компаніях дізнаються про передовому досвіді колег і зможуть запропонувати стратегічні рішення керівництва.

Співробітники HR-агентств розширять свої горизонти, подивляться на процеси компаній-клієнтів під іншим кутом, що в цілому допоможе зробити агентство більш конкурентоспроможним.

У цілому за 4 дні слухачі отримають робочу інструкцію щодо побудови бізнес-команди, реальні кейси для організації ефективної командної роботи, інсайти для мотивації своїх чемпіонів.

Крім того, курс "Команда і HR" – це якісний нетворкінг, можливість у неформальній обстановці поспілкуватися на актуальні теми з провідними фахівцями галузі в країні, а також закрити вакантну позицію HR ініціативним фахівцем, який займається своїм професійним зростанням.

Генеральний партнер: рекламне агентство "Marketing Bar".

Офіційні партнери: друкарня "Sborki", "Книголав", інтернет-магазину "Yakaboo".

Інформаційні партнери: Work.ua, HR Liga, AUTORIA, RIA, Startup.Ukraine, Liga.net, "Оглядач", Capital.ua, Minfin, RBC.ua журнал "RIA Львів", радіо "Київ", журнал Strategic Business Review, журнал Pink, Асоціація рітейлерів, MC Today, Mind.ua, "Бізнес-конструктор", "Ліга студентів", AIESEC.

Вартість курсу – від 2000 грн.

Місце проведення: місто Київ.

Час: 16-19 листопада, 09:00 - 19:00.

Дізнатися детальніше про захід, програму та спікерів, а також зареєструватися на курс можна на сайт "Вищої школи комунікацій". Крім того, інформація про курсі, школі і комунікаціях в цілому – на сторінці Школи в Facebook.

Дізнайтеся, як створити команду переможців, у "Вищої школи комунікацій"!