ua en ru

У Києві на проспекті Перемоги сталася ДТП, загинула жінка

У Києві на проспекті Перемоги сталася ДТП, загинула жінка Фото: ДТП (ramstein.af.mil)

Загибла перебігала восьмисмугову трасу в 100 метрах від переходу

У Києві на проспекті Перемоги сталася дорожньо-транспортна пригода (ДТП), загинула жінка. Про це повідомляє "Київ Оперативний" в Facebook.

"Пізно увечері 24 серпня 2017 року на проспекті Перемоги, біля зупинки громадського транспорту "Чайка", приблизно о 21:30, жінка приблизно 40 років, перебігала 8 смугову трасу", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією видання, водій автомобіля Daewoo рухався у бік виїзду з Києва, не помітив котра перебігала жінку і збив її. Від отриманих травм жінка померла на місці.

Наголошується, що від надземного пішохідного переходу до місця аварії було не більше 100 метрів. На місці працювали співробітники поліції і слідчо-оперативної групи.

Смертельне ДТП на проспекті Перемоги, на зупинці "Чайка" Пізно ввечері на проспекті Перемоги, біля зупинки суспільстві...

Опубліковано Київ Оперативний 24 серпня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на автомобільній дорозі "Київ - Харків" сталося ДТП за участю мікроавтобуса і трактора, шестеро людей постраждали і один загинув.

Співробітниками поліції було встановлено, що зіткнулися мікроавтобус Mercedes Vito і трактор "МТЗ", які рухалися в попутному напрямку з міста в Полтаву.