ua en ru

У Києві пройшов концерт відомої ізраїльської співачки Ширі Маймон

У Києві пройшов концерт відомої ізраїльської співачки Ширі Маймон

17 грудня, в одному з найпопулярніших нічних клубів Києві пройшла вечірка, яка стала найяскравішою подією клубного життя міста. Клуб "Атлас" вважається однією з найкращих концертних майданчиків столиці і в цей раз його сцена була надана відомій ізраїльській співачці Ширі Маймон.

Її приїзд і сольний виступ на Ханукальній вечірці організував Ізраїльський культурний центр Натів при Посольстві Держави Ізраїль в Україні. Концерт Ширі став справжнім подарунком для всіх любителів творчості молодої співачки.

Ширі Маймон відома і шанована не тільки в Ізраїлі, але і за його межами. Вже в десятирічному віці, беручи участь у музичних конкурсах, Ширі демонструвала неабиякі здібності до вокалу. Професійний шлях ця чарівна блондинка почала в якості клубної вокалістки в курортному місті Ейлат, за тим були зйомки у кліпах популярної ізраїльської групи "Типекс", перший сингл "Until You Understand Me' 2004 і участь в модній телевізійній програмі "EXIT'. А далі був той самий конкурс "Євробачення", що проходив у Києві в 2005, який продемонстрував талант Ширі і інтерес європейців до сучасної ізраїльської естради. Успіх конкурсної пісні "Ха-шекет ше-ніш'ар" ("Тиша, яка залишається") надихнув Ширі Маймон на створення першого альбому, з якого і почалося його сходження до вершини ізраїльських Топів музики. За ним послідували нові альбоми і не тільки на івриті, а й англійською мовою. Сьогодні на рахунку Ширі їх вже п'ять, а її життя - це гастрольні поїздки по всьому світу, участь у численних телеформатах, зйомки в серіалах, робота в спектаклі-мюзиклі. Чарівна та енергійна Ширі чудово справляється з усім цим, не перестаючи закохувати з себе слухачів і глядачів.

Ось і в цей вечір, всі, кому пощастило потрапити на вечірку, поринули в океан барвистих вражень. Дивовижна атмосфера вечора об'єднувала всіх гостей, а їх було понад 1000, і дарувала при цьому кожному можливість по-своєму зарядитися позитивною енергетикою музичної тусовки. Зал вибухав емоціями і зустрічав оплесками, як улюблені хіти, так і нові композиції, ніжні та ліричні, динамічні і драйвові, на івриті та англійською. Але незмінно мелодійні і майстерно виконані.

У Києві пройшов концерт відомої ізраїльської співачки Ширі Маймон

Стиль Ширі - сучасна поп-музика. Як раз те, що сьогодні актуально в усьому західному світі. Її композиції органічно поєднують у собі елементи рок і поп-музики з традиційними мелодіями землі Ізраїлю, об'єднують елементи електронного звучання і танцювальної музики. Все це, в поєднанні з безмежним чарівністю співачки, створювало неповторну атмосферу її виступу.

Кілька годин прекрасної живої сольної програми і справжнього драйву зробили цей вечір найгучнішою тусовкою столичних вихідних і незабутньою подією для всіх, хто зміг побачити і почути Ширі Маймон!

Завдяки ініціативам Ізраїльського культурного центру ханукальні свята в цьому році стали особливими для всіх - і тих, хто вже долучився, і хто тільки знайомиться з колоритною культурою Ізраїлю, невід'ємною частиною якої є музика

У Києві пройшов концерт відомої ізраїльської співачки Ширі Маймон