ua en ru

У Солом'янському районі Києва прорвало трубу, поліція перекрила дорожній рух

У Солом'янському районі Києва прорвало трубу, поліція перекрила дорожній рух Фото: у Києві прорвало трубу

Потік води зайняв всю проїжджу частину, місцями глибина до 30 см

У Солом'янському районі Києва, на вулиці Борщагівській, прорвало трубу, поліція перекрила дорожній рух. Про це повідомляє dtp.kiev.ua Facebook.

"Масштабний прорив труби у Києві на вул. Борщагівській, 16: потік води на цей раз зайняв всю проїжджу частину, глибина місцями до 30 см, змиває асфальт, підтоплює АЗС, ЗАГС, Макдональдс, будівництво та підстава Повітрофлотського мосту. Поліція повністю перекрила рух. У потоці застрягла маршрутка і вантажівка водоканалу", - йдеться в повідомленні.

Знову!.... Масштабний прорив труби у Києві на вул. Борщагівській 16: потік води на цей раз зайняв всю проїжджу частину, глибині...

Опубліковано dtp.kiev.ua 16 квітня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві в Солом'янському районі під час виконання робіт на будівельному майданчику загинув чоловік. Колеги загиблого розповіли правоохоронцям, що після ранкового інструктажу по техніці безпеки їм дали завдання прийняти вантаж труб з крана. Далі труби слід перемістити на склад. Повідомляється, що чоловік залишився чекати вантаж, а вже через кілька хвилин колега побачив, що він впав з 12-метрової висоти.