ua en ru

У Києві прокуратура оголосила підозру екс-главі одного з банків

У Києві прокуратура оголосила підозру екс-главі одного з банків Фото: прокуратура (РБК-Україна)

Екс-главу одного з банків звинувачують в розкраданні в особливо великих розмірах

У Києві прокуратура оголосила підозру в розкраданні в особливо великих розмірах екс-главі одного з банків. Про це повідомляє прес-служба прокуратури міста Києва.

"Столична прокуратура оголосила підозру колишньому голові правління ПАТ "Банк Національний Кредит" 20 вересня 2017 року розкраданні грошових коштів в особливо великому розмірі", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, в ході досудового розслідування, яке проводиться слідчим управлінням Головного управління Нацполіціі в місті Києві при оперативному супроводі УЗЕ в м.Києва, встановлено, що вказана особа, вступивши в змову з іншими посадовими особами банку, вчинила привласнення грошових коштів фінустанови на близько 4 млн гривень.

Так, дії екс-глави правління кваліфіковані за ч. 5 ст. 191 КК України (привласнення чужого майна шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчинені за попередньою змовою групою осіб, в особливо великих розмірах).

Відзначається, що в даний час вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Дніпрі чиновника "Дніпроводоканалу" заарештували за розкрадання коштів в 7,2 млн гривень.