ua en ru

У Києві сталася стрілянина, поранений один чоловік

У Києві сталася стрілянина, поранений один чоловік Фото: стрілянина у Києві (forum.guns)

Постраждалого госпіталізували з численними пораненнями

В ніч на 19 вересня, в Дарницькому районі Києва сталася стрілянина. Про це повідомляє "Київ Оперативний" на своїй сторінці в Facebook.

"Сьогодні вночі, приблизно о 01:45, в гаражному кооперативі, який знаходиться за адресою вул. Затишна, 1А (Дарниця), сталася стрілянина. За попередньою інформацією, четверо невідомих у балаклавах стріляли з травматичної зброї у чоловіка (на вигляд близько 35 років), який займався ремонтом авто в своєму гаражі", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що після скоєного нападники зникли у невідомому напрямку. У той же час постраждалого госпіталізували з численними пораненнями.

Сьогодні вночі, приблизно о 01:45, в гаражному кооперативі, що знаходиться за адресою вул. Затишна, 1А (Дарниця), відбул...

Опубліковано Київ Оперативний 18 вересня 2017 р.

Крім цього, на місці працювала слідчо-оперативна група.

Як повідомлялося раніше, у Києві на вулиці Зоологічній невідомі в медичних масках обстріляли чоловіка. Вони намагалися відібрати у потерпілого сумку з грошима. Очевидці розповіли, що пролунало кілька пострілів, ймовірно, стріляли з травматичної зброї.

altaltalt

Нагадаємо, минулого місяця в Києві у парку на вулиці Кирилівській в ході бійки з травматичної зброї були поранені двоє чоловіків.