ua en ru

У Києві відбулася перестрілка між патрульними та невідомими на Honda

У Києві відбулася перестрілка між патрульними та невідомими на Honda Фото: у Києві патрульні відкрили вогонь у відповідь під час погоні

Усі сили столичної поліції залучено до розшуку стрільців

У Києві ввечері у вівторок, 20 грудня, сталася перестрілка між патрульними поліцейськими та озброєними людьми з автомобіля Honda, які відмовилися пред’явити документи. Про це повідомила прес-служба Патрульної поліції України.

"20 грудня, близько 17-ї години, служба 102 отримала виклик про підозрілий автомобіль Honda на вулиці Пріорській. Заявники припустили, що в салоні авто перебувають озброєні люди", - йдеться у повідомленні прес-служби.

Як зазначається, за вказаною адресою інспектори виявили транспортний засіб, пасажири та водій якого відмовилися надати патрульним документи, а водій автомобіля Hondа раптово натиснув на педаль газу, у результаті зачепивши одного з правоохоронців.

Почалося переслідування, під час якого виникла перестрілка між поліцією та втікачами.

Інспектори поцілили у колеса Honda, патрульний автомобіль також отримав ушкодження від куль правопорушників.

Через деякий час водій автомобіля-втікача втратив контроль над керуванням та наїхав на перешкоду, після чого порушники вибігли з авто та втекли.

Як зазначає, прес-служба, у салоні залишеного авто виявили предмети, схожі на зброю.

Для затримання авто правопорушників патрульні Києва застосували табельну зброю 20 грудня, близько 17-ї години, служба...

Опубліковано Патрульна поліція України 20 грудня 2016 р.

Наразі усі сили столичної поліції задіяні у розшуку стрільців, на місці події працює слідчо-оперативна група.

Нагадаємо, минулого тижня Шевченківський районний суд Києва заарештував майно, яке належить учасникам злочинної групи, яка готувала розбійний напад у селі Княжичі під Києвом.