ua en ru

У Києві сталася масова бійка футбольних уболівальників

У Києві сталася масова бійка футбольних уболівальників Фото: бійка в Києві (facebook.com)

У бійці взяли участь понад 100 осіб, 30 затримано

У Києві сталася масова бійка за участю понад 100 футбольних вболівальників. Про це повідомив відділ комунікації Нацполіції Києва у Facebook.

"О 20-й годині у чергову частину поліціі Києва надійшло повідомлення про те, що на вулиці Василя Касіяна у Голосіївському районі масова бійка", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на виклик було спрямовано патрульні наряди, працівників спецпідрозділу та співробітників Голосіївського управління поліції.

"Коли на місце прибули правоохоронці, учасники почали розбігатися в різні сторони, однак поліцейські затримали близько 30 осіб. Усіх їх доставлять до управління поліціі для надання пояснень", - також повідомила прес-служба поліції.

У Києві сталася масова бійка футбольних уболівальниківУ Києві сталася масова бійка футбольних уболівальниківУ Києві сталася масова бійка футбольних уболівальників

Фото: бійка футбольних фанатів у Києві

Інформація про постраждалих уточнюється.

У Києві футбольні вболівальники влаштували масову бійку За попередньою інформацією, у конфлікті брали участь більше сотн...

Опубліковано Поліція Києва 5 листопад 2017 р.

Нагадаємо, 31 жовтня у центрі Харкова сталася масова бійка за участю футбольних вболівальників, внаслідок чого затримано 52 особи.

Правоохоронці встановили, що конфлікт стався між голландськими та українськими футбольними уболівальниками.