ua en ru

У Києві прогнозують снігопади, хуртовини і сильний вітер

У Києві прогнозують снігопади, хуртовини і сильний вітер Фото: у Києві очікується до 10 градусів морозу

На дорогах столиці ожеледиця

Українські синоптики прогнозують 8 січня у Києві снігопади, хуртовини, пориви вітру 15-20 м/с. На дорогах ожеледиця, повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації з посиланням на Укргідрометцентр.

"За прогнозом Українського гідрометцентру, 8 січня в столиці очікуються складні погодні умови: сильні снігопади, завірюхи. Вітер північно-східний, 7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/сек. На дорогах ожеледиця. Температура протягом доби 10 градусів морозу", – йдеться в повідомленні КМДА.

Столичний Департамент міського благоустрою та збереження природного середовища закликає водіїв бути уважними та обережними на дорогах. Пішоходам рекомендується рухатися по тротуарах з обережністю, переходити дорогу лише у встановлених для цього місцях.

"Комунальники нагадують про прохання не паркувати приватні авто на узбіччях доріг, аби не заважати роботі снігоприбиральної техніки. Нагадуємо, автомобілі, які будуть заважати розчищати дороги міста від снігу, будуть евакуйовані", – попереджають в КМДА.

Нагадаємо, сьогодні, 8 січня, в Україні усунули дорожні затори, що виникли в результаті негоди.