ua en ru

У Києві пропонують на честь Валерія Лобановського перейменувати проспект Червонозоряний

У Києві пропонують на честь Валерія Лобановського перейменувати проспект Червонозоряний Фото: пам'ятник Валерію Лобановському в Києві

Депутати відхилили варіанти перейменування вулиць Фізкультурної та Салютної

Комісія Київської міської ради з питань найменувань під головуванням заступника міського голови - секретаря Київради Олексія Резнікова розглянула звернення громадської організації "Всеукраїнське об'єднання вболівальників Друзі "Динамо" про увічнення пам'яті видатного українського футболіста і тренера, багаторічного наставника ФК "Динамо" (Київ), героя України Валерія Лобановського. Про це повідомили у прес-службі КМДА.

Комісія взяла до уваги звернення громадської організації і винесла на обговорення кілька варіантів, зокрема, перейменувати на честь Валерія Лобановського вулицю Фізкультурну, Салютну або проспект Червонозоряний.

За результатами обговорення члени комісії вирішили перейменувати на честь Валерія Лобановського проспект Червонозоряний. За підсумками громадського обговорення, яке триватиме 2 місяці, остаточне рішення про перейменування проспекту мають прийняти депутати Київської міської ради.

Нагадаємо, минулого року мер Києва Віталій Кличко запропонував перейменувати Петровську алею на алею імені Лобановського.